BLANCO ELON XL 6 S

Име BLANCO ELON XL 6 S
димензии 780x500mm ( 760x480mm димензии на отвор), длабочина на корито 190mm, за елемент 60цм
финиш црна, антрацит, камен сива, алуметалик, бисерно сива, бела, јасмин, тартуфо, кафе
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит
монтирање Инсталација на работната површина
опис BLANCO ELON XL 6 S достапен во 9 Силгранит бои, компатибилен за елемент со ширина од 60 цм.
Шифра Опис Цена
92065 BLANCO ELON XL 6 S, црна 24505 ден. по ком.
3683 BLANCO ELON XL 6 S, шампањ 24505 ден. по ком.
3798 BLANCO ELON XL 6 S, јасмин 24505 ден. по ком.
3978 BLANCO ELON XL 6 S, бел 24505 ден. по ком.
3979 BLANCO ELON XL 6 S, антрацит 24505 ден. по ком.
4105 BLANCO ELON XL 6 S, тартуфо 24505 ден. по ком.
4579 BLANCO ELON XL 6 S, кафе 24505 ден. по ком.
4602 BLANCO ELON XL 6 S, алуметалик 24505 ден. по ком.
5436 BLANCO ELON XL 6 S, камен сива 24505 ден. по ком.