Push to Open Silent System за Quadro YOU

Име Push to Open Silent System за Quadro YOU
производител Hettich
потекло Германија
материјал Метал, пластика
опис Може да се додаде на AvanTech YOU во комбинација со Quadro YOU ▶ Можност за синхронизација
Шифра Опис Цена
92159 Quadro YOU / PTO Silent 10-30кг 3355 ден. по ком.
92158 Quadro YOU / PTO Silent 8-20кг 3355 ден. по ком.