Дизајнирани профили за AvanTech YOU

Име Дизајнирани профили за AvanTech YOU
димензии L= 350/500mm
финиш Бел, Црн, Сребрен, Инокс, Даб.
производител Hettich
потекло Германија
материјал Пластика
опис ▶ Било кој кант за страница на фиока ▶ Прикачување со клип ▶ Пластика во боја
Шифра Опис Цена
92104 Х.AV YOU Design профил 500мм ИНОКС 65 ден. по ком.
92354 Х.AV YOU Design профил 500мм ДАБ 65 ден. по ком.
92102 Х.AV YOU Design профил 500мм СРЕБРЕН 55 ден. по ком.
92103 Х.AV YOU Design профил 500мм БЕЛ 55 ден. по ком.
92101 Х.AV YOU Design профил 500мм АНТРАЦИТ 55 ден. по ком.
92353 Х.AV YOU Design профил 350мм БЕЛ 52 ден. по ком.
92241 Х.AV YOU Design профил 350мм АНТРАЦИТ 52 ден. по ком.