Quadro YOU/WOOD држач за фронт

Име Quadro YOU/WOOD држач за фронт
производител Hettich
потекло Германија
материјал Метал, пластика
опис За Quadro YOU со дрвени фиоки Висинско подесување +3mm Галванизиран цинк / пластика
Шифра Опис Цена
92321 QUADRO YOU/WOOD - држач за фронт - лев 81 ден. по ком.
92322 QUADRO YOU/WOOD - држач за фронт - десен 81 ден. по ком.