ACTRO YOU/WOOD држач за фронт

Име ACTRO YOU/WOOD држач за фронт
производител Hettich
потекло Германија
материјал Челик, пластика
опис ▶ За Actro YOU со дрвени фиоки ▶ Висинско подесување +3mm ▶ Галванизиран цинк / пластика
Шифра Опис Цена
92319 ACTRO YOU/WOOD држач за фронт - ЛЕВ 157 ден. по ком.
92320 ACTRO YOU/WOOD држач за фронт - ДЕСЕН 157 ден. по ком.