Obsidian Black Шарка клип 90° со интегриран систем за меко затварање

Име Obsidian Black Шарка клип 90° со интегриран систем за меко затварање
димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 12,8mm
производител Hettich
потекло Германија
материјал Метал
монтирање МОНТАЖА ШТЕЛУВАЊЕ
финиш Црн (Obsidian Black)
опис Со интегриран Silent System, со меко затворање (Sensys 8639i W90) ▪ Во согласност со стандардот за квалитет EN 15570, Level 3 ▪ Агол на отворање 95 ° ▪ За врати со дебелина од 15 до 28 mm ▪ Шаблон за бушење TH 52 x 5,5 mm ▪ Отвор со димензии ø35mm, и длабочина 12,8mm ▪ Монтирање со штраф ▪ Со подесување на преклопот +3 / -2mm ▪ Длабинско подесување од +1/-2mm ▪ Подесување на висината на подлошката ▪ Црн финиш
Шифра Опис Цена
92142 Sensys obsidian black Шарка 90° клип со амортизер црна 754 ден. по ком.