CASTER СЕТ ТРКАЛА 2+2 Ø50мм

Име CASTER СЕТ ТРКАЛА 2+2 Ø50мм
димензии Ø50мм
финиш Антрацит
производител Emuca
потекло Италија
материјал Метал, пластика
опис • Caster сетот, од 4 тркала, е дизајнирано за секакви домашни мебели, за канцелариски елементи и за детски мебел • Сетот е составен од 4 тркала: 2 тркала со кочница и 2 тркала без кочница • Лесна монтажа • Димензија: Ø50mm • Носивост: 35kg/по тркало • Финиш: Црн финиш на метал и црни гуми
Шифра Опис Цена
92400 Caster сет тркала 2+2 Ф50мм / 35кг црна 677 ден. по ком.