InsertFlex 600 сет канта за отпадоци за фиока

Име InsertFlex 600 сет канта за отпадоци за фиока
димензии Висина: 345mm
производител Hettich
потекло Германија
материјал Метал, пластика
опис ● Можност за комбинирање со ArciTech фиоките со висина 186mm или 218mm, страници со висина 94mm, номиналната должина 500mm.или InnoTech Atira, висина 144mm или 176mm, номинална должина 470mm. ● Висина: 345mm ● Се монтира на самата водилка ● За фиоки со водилка со делумно извлекување се монтира додатен простор
Шифра Опис Цена
92492 InsertFlex 600 сет канта за отпадоци за фиока 19206 ден. по ком.