Капаче за ЕУРО држач

Име Капаче за ЕУРО држач
финиш Бел
производител Hettich
потекло Германија
материјал пластика
Шифра Опис Цена
92484 Капаче за ЕУРО држач - ЦРН 51 ден. по ком.
92485 Капаче за ЕУРО држач - БЕЛ 51 ден. по ком.