HERCULES огледало за бања со лед осветлување

Име HERCULES огледало за бања со лед осветлување
производител Emuca
потекло Италија
материјал Стакло
монтирање МОНТАЖА
напомена Квадратно огледало за бања со предно ЛЕД светло (4000K). Систем против замаглување: отпорно на влажност и капки од вода. Висина: 800mm Ширина: 600mm Дебелина на огледало: 4mm Лесна монтажа
Шифра Опис Цена
92534 HERCULES огледало за бања со фронтално лед осветлување 800x600mm 15627 ден. по ком.