MONO - Држач за монитор

Име MONO - Држач за монитор
димензии 13-32", Носивост до 8кг
финиш Црна
производител Emuca
потекло Италија
материјал Челик
опис Држач за монитор (13 - 32" и тежина до 8 kg) Ротација на монитор + 90° / - 90° (Portrait/ Landscpae), ротација на помошен зглоб 180° и ротација главен зглоб 360°. Осовинскиот држач е со променлива должина, со помошен зглоб може да биде до 470mm. Вклучува канали за каблите за да останат скриени и организирани. За панели со дебелина од 10mm до 88mm. Може да се монтира на ивицата на маса. Монтажните инструкции и имбус се вклучени.
Шифра Опис Цена
92533 Држач за монитор- Моно 2849 ден. по ком.