Држач за два монитори -Дуо

Име Држач за два монитори -Дуо
димензии 13-32" и 8kg носивост по осовина
финиш Црна
производител Emuca
потекло Италија
материјал Челик
опис Држач за два монитори (13 - 32" и тежина до 8 kg по осовина) Ротација на монитор + 90° / - 90° (Portrait/ Landscpae), ротација на помошен зглоб 180° и ротација главен зглоб 360°. Осовинскиот држач е со променлива должина, со помошен зглоб може да биде до 430mm. Вклучува канали за каблите за да останат скриени и организирани. За панели со дебелина од 10mm до 88mm. Може да се монтира на ивицата на маса. Монтажните инструкции и имбус се вклучени.
Шифра Опис Цена
92532 Држач за два монитори- Дуо 3551 ден. по ком.