Канта за отпадоци за работна плоча

Име Канта за отпадоци за работна плоча
димензии Висина: 265mm | Дијаметарот на надворешниот прстен: Ø270mm.
финиш Сина пластика, инокс капаче
производител Emuca
потекло Италија
материјал Метал, пластика
опис Канта за отпадоци за кујна со капаче и капацитет од 8l. | Помошни прстени за држење на ќесата. | Сина пластика и метални прстени
Шифра Опис Цена
92531 Канта за отпадоци за работна плоча - 8l. - ИНОКС 1880 ден. по ком.