TopLine XL NEW 4-врати SYNCHRO

Име TopLine XL NEW 4-врати SYNCHRO
производител Hettich
потекло Германија
материјал Метал, пластика
опис Сет за систем на лизгачки врати со горно водење и синхронизирано отворање на средните врати/ Во сетот е вклучен тркалца и водилка за непрекинато движење на вратите
Шифра Опис Цена
TopLine XL NEW сет за 4врати 18-30мм/60кг, Silent System сет за 4врати synchro 15-35кг, сет профил водилки 4000мм 59510 ден. по ком.