Држач со ротација за ТВ од 14-55“

Име Држач со ротација за ТВ од 14-55“
димензии за Тв од 14-55“, до 32 кг
финиш Црна мат
производител Emuca
потекло Италија
материјал Челик
опис Држач за Тв/монитор со можност за ротирање и навалување. Со зглоб и можност за истегнување од 32-402мм. Изработен од Челик со црн финиш
Шифра Опис Цена
92558 Држач со ротација за ТВ од 14-55“, до 32кг 1190 ден. по ком.