TOK 7011

Име TOK 7011
димензии 25x65x30mm / 40x100x47mm
финиш Мат бела, Мат црна, Мат жолта, Мат розе, мат тиркиз
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал Алуминиум
опис TOK 7011
Шифра Опис Цена
92662 TOK 7011 25x65x30мм, мат белa 579 ден. по ком.
92663 TOK7011 40x100x47мм, мат белa 833 ден. по ком.
92664 TOK 7011 40x100x47мм, мат црнa 833 ден. по ком.
92665 TOK 7011 40x100x47мм, мат жолта 833 ден. по ком.
92666 TOK 7011 40x100x47мм, мат розе 833 ден. по ком.
92667 TOK 7011 40x100x47мм, мат тиркиз 833 ден. по ком.
92719 TOK 7011 25x65x30мм, мат црна 579 ден. по ком.
92720 TOK 7011 40x100x47мм, мов сива 833 ден. по ком.