TIK 7012

Име TIK 7012
димензии 40x125x47mm; 25x80x30mm
финиш мат бела, мат црна, мов сива, мат жолта, мат розе
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал Алуминиум
опис TIK 7012
Шифра Опис Цена
92668 TIK 7012 40x125x47mm, мат бела 799 ден. по ком.
92669 TIK 7012 40x125x47mm, мат црна 799 ден. по ком.
92670 TIK 7012 40x125x47mm, мов сива 799 ден. по ком.
92671 TIK 7012 40x125x47mm, мат жолта 799 ден. по ком.
92672 TIK 7012 40x125x47mm, мат розе 799 ден. по ком.
92721 TIK 7012 25x80x30mm, мат бела 583 ден. по ком.
92825 TIK 7012 40x125x47mm, тиркиз сина 799 ден. по ком.
92942 TIK 7012 25x80x30mm, мат црна 583 ден. по ком.