AIR M60 Z10 EasySoft - Систем за дрвени врати / за 1 врата со меко отварање и затварање

Име AIR M60 Z10 EasySoft - Систем за дрвени врати / за 1 врата со меко отварање и затварање
димензии 2m
финиш Елоксиран мат / Црна / Бела
производител SYSKOR
потекло Шпанија
материјал Алуминиум/ пластика
опис Сет систем AIR M60 за 1 врата * Сетот вклучува: EasySoft сет за врата 60кг со меко затварање * водилка Z10 од 2м, алуминиумска маска 2м со капачиња
Шифра Опис Цена
М60-S-Z10-AL Сет систем AIR M60 EASY SOFT сет за 1 врата - алуминиум мат 9813 ден. по ком.
М60-S-Z10-B Сет систем AIR M60 EASY SOFT сет за 1 врата - црна 10888 ден. по ком.
М60-S-Z10-W Сет систем AIR M60 EASY SOFT сет за 1 врата - бела 10025 ден. по ком.