AIR M60 Z10 - Систем за дрвени врати / за 1 врата

Име AIR M60 Z10 - Систем за дрвени врати / за 1 врата
димензии L=2m
финиш Елоксиран мат / Црна / Бела
производител SYSKOR
потекло Шпанија
материјал Алуминиум
опис Сет систем AIR M60 за 1 врата * Сетот вклучува: сет за врата 60кг * водилка Z10 од 2м, алуминиумска маска 2м со капачиња
Шифра Опис Цена
М60-Z10-1-AL Сет систем AIR M60 Z10 1врата / 2м алуминиум мат 5589 ден. по ком.
М60-Z10-1-B Сет систем AIR M60 Z10 1врата / 2м црна 6254 ден. по ком.
М60-Z10-1-W Сет систем AIR M60 Z10 1врата / 2м бела 5229 ден. по ком.