Надворешен агол за завршна лајсна

Име Надворешен агол за завршна лајсна
димензии 30х30мм
финиш Сива
производител SYSKOR
потекло Шпанија
материјал Пластика
опис Надворешен агол за завршна лајсна со димензии 30х30мм
Шифра Опис Цена
92619 Надворешен агол за завршна лајсна 30х30мм, сива 37 ден. по ком.