TopLine L NEW со 2 врати (предна лева) за максимална ширина 2300мм

Име TopLine L NEW со 2 врати (предна лева) за максимална ширина 2300мм
димензии за максимална ширина до 2300мм, врати со тежина до 50кг, висина до 2600мм и дебелина до 30мм
производител Hettich
потекло Германија
материјал Алуминиум
монтирање МОНТАЖА
опис TopLine L NEW Нова генерација на системи за лизгачки врати од Hettich Германија со подобрени перформанси уште полесна монтажа.
структура шифри: 92728, 92730, 92732, 92734, 92736, 92611
Шифра Опис Цена
TL-L-2/2300 L TopLine L NEW со 2 врати (предна лева) за максимална ширина 2300мм 16981 ден. по ком.