TopLine L NEW со 3 врати за максимална ширина 4000мм

Име TopLine L NEW со 3 врати за максимална ширина 4000мм
димензии за максимална ширина до 4000мм, врати со тежина до 50кг, висина до 2600мм и дебелина до 30мм
производител Hettich
потекло Германија
материјал Алуминиум
монтирање МОНТАЖА
опис TopLine L NEW Нова генерација на системи за лизгачки врати од Hettich Германија со подобрени перформанси и уште полесна монтажа.
структура шифри: 92739, 92731, 92733, 92737, 92734 х2, 92611 х2
Шифра Опис Цена
TL-L-3/4000 TopLine L NEW со 3 врати за максимална ширина 4000мм 29594 ден. по ком.