GRAF 7009

Име GRAF 7009
димензии H=50mm; L=41mm; W=14mm
финиш брусен челик; брусена црна
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал Алуминиум
опис GRAF Ѕидната закачалка се карактеризира со елеганција на нејзините форми. Таа е модерен производ кој ја репродуцира мрежестата површина карактеристична и за рачките од колекцијата Graf и обезбедува силно држење на облеката и додатоците што сакате да ги закачите на неа. Направена од алуминиум, таа е идеална закачалка за создавање бесконечен број комбинации со играње наоколу со GRAF и GRAF BIG рачките. Тие ви овозможуваат да креирате софистицирани и елегантни композиции на секаков вид ѕид. Нејзиниот карактеристичен дизајн во индустриски стил создаден од Viefe® Team, доаѓа во три различни лесно комбинирани финиши.
Шифра Опис Цена
92715 GRAF 7009, брусен челик 687 ден. по ком.
92716 GRAF 7009, брусена црна 687 ден. по ком.
92941 GRAF 7009, брусен месинг 728 ден. по ком.