Закачалка за метла и џогер

Име Закачалка за метла и џогер
димензии 330х62х83мм
финиш Сива
производител Emuca
потекло Италија
материјал Пластика
опис Закачалка за метла и џогер за лесна организација на домашните алатки со 4 слота.
Шифра Опис Цена
92756 Закачалка за метла и џогер, сива 1143 ден. по ком.