Закачалка на извлекување 800

Име Закачалка на извлекување 800
димензии L=800mm
финиш Сребрен
производител Emuca
потекло Италија
материјал Метал
Шифра Опис Цена
92811 Закачалка на извлекување, 800mm - Сребрен 2878 ден. по ком.