Матица М6 со навој

Име Матица М6 со навој
димензии Ø9,5mm / 10mm
производител Emuca
потекло Италија
материјал Метал
Шифра Опис Цена
92900 Матица М6 со навој Ø9,5mm / 10mm 5 ден. по ком.