BLANCO SUPRA 500-IF/A

Име BLANCO SUPRA 500-IF/A
димензии 540x500mm; длабочина на корито 175mm; за елемент со ширина 60cm
финиш брусен челик
производител Blanco
потекло Германија
материјал Inox
монтирање Инсталација од горе или во рамнина со работната плоча IF-технологија
опис BLANCO SUPRA 500-IF/A
Шифра Опис Цена
93026 BLANCO SUPRA 500-IF/A 21892 ден. по ком.