BLANCO FLEXON II 80/3

Име BLANCO FLEXON II 80/3
димензии волумен 19литри+ 30литри+ 16литри; 768х 400х Н330мм
производител Blanco
потекло Германија
материјал Пластика
монтирање Инсталација за елемент 80цм во фиока со минимум 40цм длабина.
опис BLANCO FLEXON II 80/3 Канта за кујнски отпадоци со три сегменти еден со зафатнина од 19л и поголем со зафатнина од 30л и најмал со 16литри зафатнина. Се инсталира во елемент со ширина 80цм. Модерен дизајн со висококвалитетен алуминиум. Едноставна монтажа без шаблони. Сите делови се лесни за чистење благодарение на мазните површини.
Шифра Опис Цена
93252 BLANCO FLEXON II 80/3 9377 ден. по ком.