BLANCO FLEXON II 30/1

Име BLANCO FLEXON II 30/1
димензии волумен 19литри; 268х 400х Н360мм
производител Blanco
потекло Германија
материјал Пластика
монтирање Инсталација за елемент 30цм во фиока со минимум 40цм длабина.
опис BLANCO FLEXON II 30/1 Канта за кујнски отпадоци со еден сегмент со зафатнина од 19л. Се инсталира во елемент со ширина 30цм. Модерен дизајн со висококвалитетен алуминиум. Едноставна монтажа без шаблони. Сите делови се лесни за чистење благодарение на мазните површини. Фиксниот капак може да се употребува како дополнителна полица за скалдирање.
Шифра Опис Цена
91575 BLANCO FLEXON II 30/1 6237 ден. по ком.