BLANCO SELECT II 45/2

Име BLANCO SELECT II 45/2
димензии волумен 16литри+ 16литри; 418х 450х Н361мм
производител Blanco
потекло Германија
материјал Пластика
монтирање Инсталација за елемент 45цм со минимум 50цм длабина. На предниот дел од кантата од нерѓосувачки челик се фиксира фронтот од елементот.
опис BLANCO SELECT II 45/2 Канта за отпадоци со извлекување од елементот. Има два сегменти секој со зафатнина од 16литри. Сите делови се лесни за чистење благодарение на мазните површини. Фиксниот капак може да се употребува како дополнителна полица за скалдирање.
Шифра Опис Цена
93416 BLANCO SELECT II 45/2 12623 ден. по ком.