BLANCO SELECT II 60/2

Име BLANCO SELECT II 60/2
димензии волумен 30литри+ 19литри; 568х 450х Н361мм
производител Blanco
потекло Германија
материјал Пластика
монтирање Инсталација за елемент 60цм со минимум 50цм длабина. На предниот дел од кантата од нерѓосувачки челик се фиксира фронтот од елементот.
опис BLANCO SELECT II 60/2 Канта за отпадоци со извлекување од елементот. Има два сегменти секој со зафатнина од 19 литри. Сите делови се лесни за чистење благодарение на мазните површини. Фиксниот капак може да се употребува како дополнителна полица за скалдирање.
Шифра Опис Цена
91574 BLANCO SELECT II 60/2 13959 ден. по ком.