BLANCO LEMIS XL 6 S-IF Compact

Име BLANCO LEMIS XL 6 S-IF Compact
димензии 780x500mm, длабочина на корито 205mm
финиш брусен челик
производител Blanco
потекло Германија
материјал Inox
монтирање Инсталација од горе или во рамнина со работната плоча IF-технологија
Шифра Опис Цена
90867 BLANCO LEMIS XL 6 S-IF Compact, без автоматска клапна, брусен финиш 14219 ден. по ком.