BLANCO PLEON 5

Име BLANCO PLEON 5
димензии 515x510мм (495x490мм димензии на отвор), длабочина на корито 220мм, за елемент 50цм
финиш бетон, црна, антрацит, камен сива, алуметалик, бисерно сива, бела, јасмин, тартуфо, кафе
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит
монтирање Инсталација од горе на работната плоча
опис BLANCO PLEON 5 Дизајн од елегантни и прави линии, со единечно коритосо практична зафатнина благодарение на длабочината од 220мм. Лесен за одржување. Со InFino сифон и без автоматска клапна, C заштита од прелив
Шифра Опис Цена
92977 BLANCO PLEON 5, црна 20866 ден. по ком.
92978 BLANCO PLEON 5, бела 20866 ден. по ком.
92979 BLANCO PLEON 5, антрацит 20866 ден. по ком.
93073 BLANCO PLEON 5, алуметалик 20866 ден. по ком.
93074 BLANCO PLEON 5, бисерно сива 20866 ден. по ком.
93075 BLANCO PLEON 5, камен сива 20866 ден. по ком.
93342 BLANCO PLEON 5, јасмин 20866 ден. по ком.
93272 BLANCO PLEON 5, тартуфо 20866 ден. по ком.