BLANCO PLEON 6 Split

Име BLANCO PLEON 6 Split
димензии 615x510mm (595x490mm димензии на отвор), длабочина на корито 220мм, за елемент 60цм
финиш бетон, црна, антрацит, камен сива, алуметалик, бисерно сива, бела, јасмин, тартуфо, кафе
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит
монтирање Инсталација од горе на работната плоча
опис BLANCO PLEON 6 Split Дизајн од елегантни и прави линии, со сплит концепт - ниска преграда која создава две корита, со практична зафатнина благодарение на длабочината од 220мм. Лесен за одржување. Со InFino сифон и без автоматска клапна, C заштита од прелив
Шифра Опис Цена
92984 BLANCO PLEON 6 Split, антрацит 23355 ден. по ком.
92985 BLANCO PLEON 6 Split, бела 23355 ден. по ком.
93022 BLANCO PLEON 6 Split, алуметалик 23355 ден. по ком.
93260 BLANCO PLEON 6 Split, црна 23355 ден. по ком.