BLANCO LEGRA 6

Име BLANCO LEGRA 6
димензии 585x500mm ( 565x480mm димензии на отвор), длабочина на корито 190mm, за елемент 60цм
финиш црна, антрацит, алуметалик, бела, јасмин, кафе, шампањ
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит
монтирање Инсталација од горе на работната плоча
опис BLANCO LEGRA 6 садопер со класична линија и модерна функционалност/ корито со голема зафатнина
Шифра Опис Цена
92953 BLANCO LEGRA 6, антрацит 16552 ден. по ком.
92954 BLANCO LEGRA 6, алуметалик 16552 ден. по ком.
92955 BLANCO LEGRA 6, бела 16552 ден. по ком.
93019 BLANCO LEGRA 6, кафе 16552 ден. по ком.
93078 BLANCO LEGRA 6 јасмин 16552 ден. по ком.
92952 BLANCO LEGRA 6, црна 16552 ден. по ком.