BLANCO TIPO XL 6 S

Име BLANCO TIPO XL 6 S
димензии 950х500мм ( 932х482мм димензии на отвор), 180мм длабочина на корито, за елемент 60цм
финиш хром
производител Blanco
потекло Германија
материјал Inox
опис BLANCO TIPO XL 6 S Функционален дизајн, со големо корито со голема зона за цедење. Може да се инсталира како лев и како десен. Без автоматска клапна
Шифра Опис Цена
92960 BLANCO TIPO XL 6 S 11151 ден. по ком.