BLANCO DINAS 45 S mini

Име BLANCO DINAS 45 S mini
димензии 605х500мм ( 585х480мм димензии на отвор), 190мм длабочина на корито, за елемент 45цм
финиш хром
производител Blanco
потекло Германија
материјал Inox
монтирање Инсталација од горе на работната плоча
опис BLANCO DINAS 45 S mini Безвременски дизајн и волуменозно корито. Може да се монтира како лев или како десен. Со автоматска клапна
Шифра Опис Цена
92961 BLANCO DINAS 45 S mini 10199 ден. по ком.