BLANCO ETAGON 500-U

Име BLANCO ETAGON 500-U
димензии 530x460мм ( 500x400мм димензии на отвор), 200мм длабочина на корито, за елемент 60цм
финиш бетон, црна, антрацит, камен сива, алуметалик, бисерно сива, бела, јасмин, тартуфо, кафе
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит
монтирање Инсталација под работна плоча
опис BLANCO ETAGON 500-U Садопер со единечно корито со голема зафатнина, кое се монтира под работната плоча. Дополнивање се мобилни релинзи за цедење. Со С- заштита од прелив и InFino сифон.
Шифра Опис Цена
92997 BLANCO ETAGON 500-U, бела 26777 ден. по ком.
92998 BLANCO ETAGON 500-U, антрацит 26777 ден. по ком.
92999 BLANCO ETAGON 500-U, бисерно сива 26777 ден. по ком.
93165 BLANCO ETAGON 500-U, црна 26777 ден. по ком.