BLANCO ETAGON 500-U

Име BLANCO ETAGON 500-U
димензии 530x460мм ( 500x400мм димензии на отвор), 200мм длабочина на корито, за елемент 60цм
финиш сатен полиран
производител Blanco
потекло Германија
материјал Inox
монтирање Инсталација под работна плоча
опис BLANCO ETAGON 500-U Садопер со единечно корито со голема зафатнина, кое се монтира под работната плоча. Дополнивање се мобилни релинзи за цедење. Со С- заштита од прелив и InFino сифон. Без автоматска клапна.
Шифра Опис Цена
93024 BLANCO ETAGON 500-U, челик сатен 25753 ден. по ком.