BLANCO LANTOS 6-IF

Име BLANCO LANTOS 6-IF
димензии 593x488мм ( 581x476мм димензии на отвор), 160мм длабочина на главно корито, 130мм длабочина на помошно корито за елемент 60цм
финиш брусен челик
производител Blanco
потекло Германија
материјал Inox
монтирање Инсталација од горе или во рамнина со работната плоча IF-технологија
опис BLANCO LANTOS 6-IF
Шифра Опис Цена
93029 BLANCO LANTOS 6-IF, брусен финиш 17064 ден. по ком.