BLANCO SUBLINE 430/270-U

Име BLANCO SUBLINE 430/270-U
димензии 755x400mm (725x400mm димензии на отвор), 200мм длабочина на корито, за елемент 80цм
финиш црна, антрацит, камен сива, алуметалик, бисерно сива, бела, јасмин, тартуфо, кафе, шампањ
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит
монтирање Инсталација под работна плоча
опис BLANCO SUBLINE 430/270-U Силгранитен садопер со елегантен дизајн кој се монтира под работната плоча. Има две корита со голема зафатнина и различна димензија. Вклучени се и C-заштита од прелив и InFino сифон. елегантно вграден и екстремно лесен за одржување.
Шифра Опис Цена
93041 BLANCO SUBLINE 430/270-U, камен сива 30625 ден. по ком.