BLANCO FLEXON II 90/4

Име BLANCO FLEXON II 90/4
димензии волумен 19l+19l+ 19l +16l; 868х 400х Н325мм
производител Blanco
потекло Германија
материјал Пластика
монтирање Инсталација за елемент 90цм во фиока со минимум 40цм длабина.
опис BLANCO FLEXON II LOW 90/4 Канта за кујнски отпадоци со 4 сегменти еден со зафатнина од 16л и три со зафатнина од 19л. Се инсталира во елемент со ширина 90цм. Модерен дизајн со висококвалитетен алуминиум. Едноставна монтажа без шаблони. Сите делови се лесни за чистење благодарение на мазните површини.
Шифра Опис Цена
93039 BLANCO FLEXON II LOW 90/4 18722 ден. по ком.