BLANCO LINUS HD Black Edition

Име BLANCO LINUS HD Black Edition
финиш црна мат
производител Blanco
потекло Германија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO LINUS HD Black Edition Mинималистички дизајн во комплетно црн финиш, кој може да се комбинира со црните силгранит садопери. Практична по функција и форма, висока батерија за поедноставна работа со садовите. Со 2 црева за висок притисок.
Шифра Опис Цена
93040 BLANCO LINUS HD, црна мат 26675 ден. по ком.