BLANCO CATRIS-S Flexo HD Black Edition

Име BLANCO CATRIS-S Flexo HD Black Edition
финиш Црна мат
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO CATRIS-S Flexo Black Edition- црна мат. Класичен дизајн во Sеmi-Profi верзија, со флексибилна цевка со туш, со променлив млаз. Гаранција: 2год.
Шифра Опис Цена
92066 BLANCO CATRIS-S Flexo HD, црна мат 26255 ден. по ком.