BLANCO LATO дозер за течен детергент, црна мат

Име BLANCO LATO дозер за течен детергент, црна мат
финиш Црна
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит
монтирање Инсталација на работната површина или на самиот садопер се врши на отвор со Ø 35 mm. Буренцето со горниот дел од дозерот се навртува од доле
опис BLANCO LATO дозер за течен детергент, црна мат Практичен кујнски додаток за садопер со лесно полнење и буренце со зафатнина од 500мл.
Шифра Опис Цена
91976 BLANCO LATO дозер за течен детергент, црна мат 4455 ден. по ком.