BLANCO филтер за механичко прочистување

Име BLANCO филтер за механичко прочистување
финиш нер'ѓосувачки челик
производител Blanco
потекло Германија
материјал Нер'ѓосувачки челик
опис BLANCO филтер за механичко прочистување на водата 3/8"
Шифра Опис Цена
92210 BLANCO филтер за механичко прочистување 1305 ден. по ком.