BLANCO решетка за цедење на преклоп

Име BLANCO решетка за цедење на преклоп
димензии 460x425mm; 460x440mm
производител Blanco
потекло Германија
материјал Нер'ѓосувачки челик/ гума
монтирање Мобилна
структура BLANCО решетка за цедење на преклоп. Многу практичен и иновативен додаток за садопер. решетка за цедење која се модифицира по потребите.
Шифра Опис Цена
93030 BLANCO решетка за цедење на преклоп, 460x425mm 5248 ден. по ком.
93086 BLANCO решетка за цедење на преклоп, 460x440mm 5248 ден. по ком.