BLANCO AVONA HD

Име BLANCO AVONA HD
димензии Н= 274мм ( видлива висина); отвор Ø 35 mm;
финиш хром
производител BLANCO
потекло Германија
материјал Нерѓосувачки челик
опис Возбудлива интеракција помеѓу тркалезни и правоаголни форми * Заостреното тело, благ наклон во изливот
Шифра Опис Цена
93144 BLANCO AVONA HD, хром 30823 ден. по ком.