Сет систем Dispensa 90° за елемент до 300мм / ArenaPure антрацит

Име Сет систем Dispensa 90° за елемент до 300мм / ArenaPure антрацит
димензии за елемент со ширина до 300мм и висина 1200-1600мм/ 1600-2000мм/ 1800-2200мм
финиш Антрацит
производител Kesseböhmer
потекло Германија
материјал метал
монтирање МОНТАЖА
опис Сет систем Dispensa 90° се состои од: водилка со носивост од 100кг и целосно извлекување и меко затварање ,метална рамка на извлекување , држач за фронт и ArenaPure метални полици според висината на рамката.
Шифра Опис Цена
KB-D90/300-3АP Сет Dispensa 90° /300mm рамка метална 1200-1600мм, ArenaPure 3/1 антрацит 30756 ден. по ком.
KB-D90/300-4АP Сет Dispensa 90° /300mm рамка метална 1600-2000мм, ArenaPure 4/1 антрацит 35288 ден. по ком.
KB-D90/300-5АP Сет Dispensa 90° /300mm рамка метална 1800-2200мм, ArenaPure 5/1 антрацит 39773 ден. по ком.