Сет систем TANDEM Solo - за елемент 450мм / ArenaPure антрацит

Име Сет систем TANDEM Solo - за елемент 450мм / ArenaPure антрацит
димензии за елемент 450мм / висина 1800мм
финиш Антрацит
производител Kesseböhmer
потекло Германија
материјал метал,пластика
опис SoftSTOPPro тивко отвoрање и затвoрање / Облога на полиците против пролизгување / За вратите се користат шарки со агол на отворање од 110 степени / Со отворање на вратите, механизмот автоматски се извлекува од елементот / На една рамка може да се постават до шест полици на посакувана висина со носивост на секоја полица до 16 kg.
Шифра Опис Цена
KB-TS/450-5AP Сет систем TANDEM Solo 450мм / ArenaPure 5/1 50285 ден. по ком.